Termékeink / Kenyér félék
A fagyasztott termékek gyűjtő csomagolásban kerülnek kiszállításra. Gondoskodni kell arrról, hogy a termék minél előbb a tárolófagyasztóba kerüljön. A termékek tárolási hőmérséklete mínusz 12 C°. Az eltarhatósági idő 150 nap, ami a felragasztott EAN-128 as címkén található.
KÖRDI NAPRAFORGOS VEKNI |
|
Termék száma: 413 |
Csomagolási egység: 5 db./csomag |
Darabsúly: 500 g |
Összetevők: |
Víz, búzaliszt, napraforgóbél, Kördlmischung, élesztő, só, Gamma 500 lisztjavító szer |
Allergén adatok: |
glutént tartalmaz |
Technológiai utasítás
HELYEZZE A TERMÉKET SÜTŐLEMEZRE, kb. 90 PERC A FELENGEDÉSI IDŐ. SÜTÉS: 170 C°-on, a SÜTŐTÉR PÁRÁSÍTÁSÁVAL 2-3 PERCIG. Ezen technológia szerint kisütött fagyasztott termékek mínőség megőrzési ideje a sütés napja. A felengedett terméket nem szabad újra lefagyasztani.
|
|
|
KÖRDI MAGOS VEKNI |
|
Termék száma: 414 |
Csomagolási egység: 5 db./csomag |
Darabsúly: 500 g |
Összetevők: |
Víz, búzaliszt, Kördlmischung, szezámmag, lenmag, élesztő, só, Gamma 500 lisztjavító szer |
Allergén adatok: |
glutént tartalmaz |
Technológiai utasítás
HELYEZZE A TERMÉKET SÜTŐLEMEZRE, kb. 90 PERC A FELENGEDÉSI IDŐ. SÜTÉS: 170 C°-on, a SÜTŐTÉR PÁRÁSÍTÁSÁVAL 2-3 PERCIG. Ezen technológia szerint kisütött fagyasztott termékek mínőség megőrzési ideje a sütés napja. A felengedett terméket nem szabad újra lefagyasztani.
|
|
|
ROZSKENYÉR SIMA |
|
Termék száma: 416 |
Csomagolási egység: 5 db./csomag |
Darabsúly: 500 g |
Összetevők: |
Rozskovász, rozsliszt, víz, búzaliszt, élesztő, só |
Allergén adatok: |
glutént tartalmaz. Természetes saját készítésű kovász felhasználásával készül |
Technológiai utasítás
HELYEZZE A TERMÉKET SÜTŐLEMEZRE, kb. 90 PERC A FELENGEDÉSI IDŐ. SÜTÉS: 170 C°-on, a SÜTŐTÉR PÁRÁSÍTÁSÁVAL 2-3 PERCIG. Ezen technológia szerint kisütött fagyasztott termékek mínőség megőrzési ideje a sütés napja. A felengedett terméket nem szabad újra lefagyasztani.
|
|
|
ROZSKENYÉR NAPRAFORGÓS |
|
Termék száma: 418 |
Csomagolási egység: 5 db./csomag |
Darabsúly: 500 g |
Összetevők: |
Rozskovász, rozsliszt, víz, búzaliszt, élesztő, só, felületi szórás: napraforgómag |
Allergén adatok: |
glutént tartalmaz. Természetes saját készítésű kovász felhasználásával készül |
Technológiai utasítás
HELYEZZE A TERMÉKET SÜTŐLEMEZRE, kb. 90 PERC A FELENGEDÉSI IDŐ. SÜTÉS: 170 C°-on, a SÜTŐTÉR PÁRÁSÍTÁSÁVAL 2-3 PERCIG. Ezen technológia szerint kisütött fagyasztott termékek mínőség megőrzési ideje a sütés napja. A felengedett terméket nem szabad újra lefagyasztani.
|
|
|
ROZSKENYÉR TÖKMAGOS |
|
Termék száma: 419 |
Csomagolási egység: 5 db./csomag |
Darabsúly: 500 g |
Összetevők: |
Rozskovász, rozsliszt, víz, búzaliszt, tökmag, lenmag, napraforgómag, rozspehely, só, élesztő |
Allergén adatok: |
glutént tartalmaz. Természetes saját készítésű kovász felhasználásával készül |
Technológiai utasítás
HELYEZZE A TERMÉKET SÜTŐLEMEZRE, kb. 90 PERC A FELENGEDÉSI IDŐ. SÜTÉS: 170 C°-on, a SÜTŐTÉR PÁRÁSÍTÁSÁVAL 2-3 PERCIG. Ezen technológia szerint kisütött fagyasztott termékek mínőség megőrzési ideje a sütés napja. A felengedett terméket nem szabad újra lefagyasztani.
|
|
|
ROZSKENYÉR KÖMÉNYES |
|
Termék száma: 420 |
Csomagolási egység: 5 db./csomag |
Darabsúly: 500 g |
Összetevők: |
Rozskovász, rozsliszt, víz, búzaliszt, tökmag, lenmag, napraforgómag, rozspehely, só, élesztő, a tésztába keverve őrölt köménymag |
Allergén adatok: |
glutént tartalmaz. Természetes saját készítésű kovász felhasználásával készül |
Technológiai utasítás
HELYEZZE A TERMÉKET SÜTŐLEMEZRE, kb. 90 PERC A FELENGEDÉSI IDŐ. SÜTÉS: 170 C°-on, a SÜTŐTÉR PÁRÁSÍTÁSÁVAL 2-3 PERCIG. Ezen technológia szerint kisütött fagyasztott termékek mínőség megőrzési ideje a sütés napja. A felengedett terméket nem szabad újra lefagyasztani.
|
|
|
TELJESKIŐRLÉSŰ ROZSKENYÉR |
|
Termék száma: 426 |
Csomagolási egység: 5 db./csomag |
Darabsúly: 500 g |
Összetevők: |
Teljeskiőrlésű rozskovász, teljeskiőrlésű rozsliszt, víz, teljeskiőrlésű búzaliszt, só, élesztő |
Allergén adatok: |
glutént tartalmaz. Saját készítésű kovász felhasználásával készült |
Technológiai utasítás
HELYEZZE A TERMÉKET SÜTŐLEMEZRE, kb. 90 PERC A FELENGEDÉSI IDŐ. SÜTÉS: 170 C°-on, a SÜTŐTÉR PÁRÁSÍTÁSÁVAL 2-3 PERCIG. Ezen technológia szerint kisütött fagyasztott termékek mínőség megőrzési ideje a sütés napja. A felengedett terméket nem szabad újra lefagyasztani.
|
|
|
MOLKE AKTIV KENYÉR |
|
Termék száma: 425 |
Csomagolási egység: 5 db./csomag |
Darabsúly: 500 g |
Összetevők: |
Búzaliszt, víz, Molke aktív keverék, Bata base folyékony kovász, élesztő |
Allergén adatok: |
szezámmagot, glutént, szójababot, tej és azokból készült terméket, továbbá laktózt is tartalmaz |
Technológiai utasítás
HELYEZZE A TERMÉKET SÜTŐLEMEZRE, kb. 90 PERC A FELENGEDÉSI IDŐ. SÜTÉS: 170 C°-on, a SÜTŐTÉR PÁRÁSÍTÁSÁVAL 2-3 PERCIG. Ezen technológia szerint kisütött fagyasztott termékek mínőség megőrzési ideje a sütés napja. A felengedett terméket nem szabad újra lefagyasztani.
|
|
|
VIKORN KENYÉR |
|
Termék száma: 428 |
Csomagolási egység: 5 db./csomag |
Darabsúly: 500g |
Összetevők: |
Liszt Bl 55, víz, Vikorn keverék, élesztő, só, búzadara |
Allergén adatok: |
Glutén, szezámmag, szezámolaj és az azokból készült termékek |
Technológiai utasítás
HELYEZZE A TERMÉKET SÜTŐLEMEZRE, kb. 30-40 PERC A FELENGEDÉSI IDŐ. SÜTÉS: 170 C°-on, a SÜTŐTÉR PÁRÁSÍTÁSÁVAL 1-2 PERCIG. Ezen technológia szerint kisütött fagyasztott termékek mínőség megőrzési ideje a sütés napja. A felengedett terméket nem szabad újra lefagyasztani.
|
|
|