Termékeink / Kenyér félék

A fagyasztott termékek gyűjtő csomagolásban kerülnek kiszállításra. Gondoskodni kell arrról, hogy a termék minél előbb a tárolófagyasztóba kerüljön. A termékek tárolási hőmérséklete mínusz 12 C°. Az eltarhatósági idő 150 nap, ami a felragasztott EAN-128 as címkén található.

KÖRDI NAPRAFORGOS VEKNI  
Termék száma: 413
Csomagolási egység: 5 db./csomag
Darabsúly: 500 g
Összetevők:
Víz, búzaliszt, napraforgóbél, Kördlmischung, élesztő, só, Gamma 500 lisztjavító szer
Allergén adatok:
glutént tartalmaz
Technológiai utasítás

HELYEZZE A TERMÉKET SÜTŐLEMEZRE, kb. 90 PERC A FELENGEDÉSI IDŐ. SÜTÉS: 170 C°-on, a SÜTŐTÉR PÁRÁSÍTÁSÁVAL 2-3 PERCIG.
Ezen technológia szerint kisütött fagyasztott termékek mínőség megőrzési ideje a sütés napja.
A felengedett terméket nem szabad újra lefagyasztani.

KÖRDI MAGOS VEKNI  
Termék száma: 414
Csomagolási egység: 5 db./csomag
Darabsúly: 500 g
Összetevők:
Víz, búzaliszt, Kördlmischung, szezámmag, lenmag, élesztő, só, Gamma 500 lisztjavító szer
Allergén adatok:
glutént tartalmaz
Technológiai utasítás

HELYEZZE A TERMÉKET SÜTŐLEMEZRE, kb. 90 PERC A FELENGEDÉSI IDŐ. SÜTÉS: 170 C°-on, a SÜTŐTÉR PÁRÁSÍTÁSÁVAL 2-3 PERCIG.
Ezen technológia szerint kisütött fagyasztott termékek mínőség megőrzési ideje a sütés napja.
A felengedett terméket nem szabad újra lefagyasztani.

ROZSKENYÉR SIMA  
Termék száma: 416
Csomagolási egység: 5 db./csomag
Darabsúly: 500 g
Összetevők:
Rozskovász, rozsliszt, víz, búzaliszt, élesztő, só
Allergén adatok:
glutént tartalmaz. Természetes saját készítésű kovász felhasználásával készül
Technológiai utasítás

HELYEZZE A TERMÉKET SÜTŐLEMEZRE, kb. 90 PERC A FELENGEDÉSI IDŐ. SÜTÉS: 170 C°-on, a SÜTŐTÉR PÁRÁSÍTÁSÁVAL 2-3 PERCIG.
Ezen technológia szerint kisütött fagyasztott termékek mínőség megőrzési ideje a sütés napja.
A felengedett terméket nem szabad újra lefagyasztani.

ROZSKENYÉR NAPRAFORGÓS  
Termék száma: 418
Csomagolási egység: 5 db./csomag
Darabsúly: 500 g
Összetevők:
Rozskovász, rozsliszt, víz, búzaliszt, élesztő, só, felületi szórás: napraforgómag
Allergén adatok:
glutént tartalmaz. Természetes saját készítésű kovász felhasználásával készül
Technológiai utasítás

HELYEZZE A TERMÉKET SÜTŐLEMEZRE, kb. 90 PERC A FELENGEDÉSI IDŐ. SÜTÉS: 170 C°-on, a SÜTŐTÉR PÁRÁSÍTÁSÁVAL 2-3 PERCIG.
Ezen technológia szerint kisütött fagyasztott termékek mínőség megőrzési ideje a sütés napja.
A felengedett terméket nem szabad újra lefagyasztani.

ROZSKENYÉR TÖKMAGOS  
Termék száma: 419
Csomagolási egység: 5 db./csomag
Darabsúly: 500 g
Összetevők:
Rozskovász, rozsliszt, víz, búzaliszt, tökmag, lenmag, napraforgómag, rozspehely, só, élesztő
Allergén adatok:
glutént tartalmaz. Természetes saját készítésű kovász felhasználásával készül
Technológiai utasítás

HELYEZZE A TERMÉKET SÜTŐLEMEZRE, kb. 90 PERC A FELENGEDÉSI IDŐ. SÜTÉS: 170 C°-on, a SÜTŐTÉR PÁRÁSÍTÁSÁVAL 2-3 PERCIG.
Ezen technológia szerint kisütött fagyasztott termékek mínőség megőrzési ideje a sütés napja.
A felengedett terméket nem szabad újra lefagyasztani.

ROZSKENYÉR KÖMÉNYES  
Termék száma: 420
Csomagolási egység: 5 db./csomag
Darabsúly: 500 g
Összetevők:
Rozskovász, rozsliszt, víz, búzaliszt, tökmag, lenmag, napraforgómag, rozspehely, só, élesztő, a tésztába keverve őrölt köménymag
Allergén adatok:
glutént tartalmaz. Természetes saját készítésű kovász felhasználásával készül
Technológiai utasítás

HELYEZZE A TERMÉKET SÜTŐLEMEZRE, kb. 90 PERC A FELENGEDÉSI IDŐ. SÜTÉS: 170 C°-on, a SÜTŐTÉR PÁRÁSÍTÁSÁVAL 2-3 PERCIG.
Ezen technológia szerint kisütött fagyasztott termékek mínőség megőrzési ideje a sütés napja.
A felengedett terméket nem szabad újra lefagyasztani.

TELJESKIŐRLÉSŰ ROZSKENYÉR  
Termék száma: 426
Csomagolási egység: 5 db./csomag
Darabsúly: 500 g
Összetevők:
Teljeskiőrlésű rozskovász, teljeskiőrlésű rozsliszt, víz, teljeskiőrlésű búzaliszt, só, élesztő
Allergén adatok:
glutént tartalmaz. Saját készítésű kovász felhasználásával készült
Technológiai utasítás

HELYEZZE A TERMÉKET SÜTŐLEMEZRE, kb. 90 PERC A FELENGEDÉSI IDŐ. SÜTÉS: 170 C°-on, a SÜTŐTÉR PÁRÁSÍTÁSÁVAL 2-3 PERCIG.
Ezen technológia szerint kisütött fagyasztott termékek mínőség megőrzési ideje a sütés napja.
A felengedett terméket nem szabad újra lefagyasztani.

MOLKE AKTIV KENYÉR  
Termék száma: 425
Csomagolási egység: 5 db./csomag
Darabsúly: 500 g
Összetevők:
Búzaliszt, víz, Molke aktív keverék, Bata base folyékony kovász, élesztő
Allergén adatok:
szezámmagot, glutént, szójababot, tej és azokból készült terméket, továbbá laktózt is tartalmaz
Technológiai utasítás

HELYEZZE A TERMÉKET SÜTŐLEMEZRE, kb. 90 PERC A FELENGEDÉSI IDŐ. SÜTÉS: 170 C°-on, a SÜTŐTÉR PÁRÁSÍTÁSÁVAL 2-3 PERCIG.
Ezen technológia szerint kisütött fagyasztott termékek mínőség megőrzési ideje a sütés napja.
A felengedett terméket nem szabad újra lefagyasztani.

VIKORN KENYÉR  
Termék száma: 428
Csomagolási egység: 5 db./csomag
Darabsúly: 500g
Összetevők:
Liszt Bl 55, víz, Vikorn keverék, élesztő, só, búzadara
Allergén adatok:
Glutén, szezámmag, szezámolaj és az azokból készült termékek
Technológiai utasítás

HELYEZZE A TERMÉKET SÜTŐLEMEZRE, kb. 30-40 PERC A FELENGEDÉSI IDŐ. SÜTÉS: 170 C°-on, a SÜTŐTÉR PÁRÁSÍTÁSÁVAL 1-2 PERCIG.
Ezen technológia szerint kisütött fagyasztott termékek mínőség megőrzési ideje a sütés napja.
A felengedett terméket nem szabad újra lefagyasztani.

 


1 - 9 / 9 termékből